Akcija!
FreeBelt_Red.pngFreeBelt_Red.png

FreeBelt

3.392 RSD

3.392 RSD

Boja
This option is required
crna crvena
Veličina
This option is required
XS-S M-L XL-XXL
Clear selection
-20%
SKU6601e72628d0

Opis

Višenamenski elastični pojas pogodan za trčanje, vožnju biciklom ili putovanja. Sve što vam je potrebno tokom fizičke aktivnosti biće vam na dohvat ruke. Free belt je ergonomičan, fleksibilan i stabilan pojas. Veliki džep koji ide celim obimom struka je na četiri mesta delimično podeljen tako da ga u potpunosti možete koristiti prema vašim potrebama.   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=x-7vJvwUmtA[/embed]    

Višenamenski elastični pojas pogodan za trčanje, vožnju biciklom ili putovanja.

Sve što vam je potrebno tokom fizičke aktivnosti biće vam na dohvat ruke.

Free belt je ergonomičan, fleksibilan i stabilan pojas. Veliki džep koji ide celim obimom struka je na četiri mesta delimično podeljen tako da ga u potpunosti možete koristiti prema vašim potrebama.

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

, ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.