Akcija!
TR3-Aero-Trisuit-Woman-Black-1.pngTR3-Aero-Trisuit-Woman-Black-1.png

TR3 AERO Trisuit Woman

13.685 RSD

13.685 RSD

Veličina
This option is required
M L
Clear selection
Tablica veličina
-30%

Opis

Aero TriSuit odelo dizajnirano je kako bi savršeno pristalo anatomiji ženskog tela za maksimalnu udobnost. Odličan oblik i praktičnost odlike su novog kompresiong triatlon odela koji ima savršeni miks aerodinamičnosti, udobnosti i kompresije. Vlakna su 100% higijenska i sprečavaju nastanak bakterija i neugodnih mirisa, stoga pružaju ugodan osećaj tokom korištenja Kompresijska vlakna su posebno tkana na specijalnim mašinama kako bi se precizno odredila gradacija kompresije na mišićnim delovima. Omogućavaju dobru prokrvljenost, eliminiraju toksine, absorbiraju udarce i smanjuju vibracije mišića Provedene studije ukazuju na značajno smanjenu razinu mlečne kiseline tokom fizičke aktivnosti. Hidrofobna vlakna omogućuju brzo izbacivanje tekućine i znoja te brzo sušenje. Delovi pokriveni kompresijom su posebno dizanirani kako bi omogućili dobro držanje tela tokom napora, omogućavaju nesmetano disanje i rastezanje prsnog koša koje pridonosi boljem unosu kisika i regeneraciji. Bešavno tkanje koje je lagano i ugodno na koži Silikonski jastučići na pojedinim delovima omogućuju bolje prijanjanje za telo kako ne bi dolazilo do pomicanja odeće, absorbiraju i masiraju kako bi se povećao komfor i mišićna regeneracija. Vlakna omogućavaju mikroregulaciju površine kože koja služi boljoj termoregulaciji tela (+51%) V-izrez oko vrata omogućava bolju udobnost Zaštita za patentni zatvarač omogućava slobodno okretanje glavom te istovremeno blokira zatvarač kako bi ostao na mestu Jedinstvena tehnika šivanja garantuje maksimalnu udobnost i čvrstoću u šavovima te sprečava trenje čak i prilikom dalje aktivnosti

Aero TriSuit odelo dizajnirano je kako bi savršeno pristalo anatomiji ženskog tela za maksimalnu udobnost. Odličan oblik i praktičnost odlike su novog kompresiong triatlon odela koji ima savršeni miks aerodinamičnosti, udobnosti i kompresije.

Vlakna su 100% higijenska i sprečavaju nastanak bakterija i neugodnih mirisa, stoga pružaju ugodan osećaj tokom korištenja
Kompresijska vlakna su posebno tkana na specijalnim mašinama kako bi se precizno odredila gradacija kompresije na mišićnim delovima. Omogućavaju dobru prokrvljenost, eliminiraju toksine, absorbiraju udarce i smanjuju vibracije mišića
Provedene studije ukazuju na značajno smanjenu razinu mlečne kiseline tokom fizičke aktivnosti.
Hidrofobna vlakna omogućuju brzo izbacivanje tekućine i znoja te brzo sušenje.
Delovi pokriveni kompresijom su posebno dizanirani kako bi omogućili dobro držanje tela tokom napora, omogućavaju nesmetano disanje i rastezanje prsnog koša koje pridonosi boljem unosu kisika i regeneraciji.
Bešavno tkanje koje je lagano i ugodno na koži
Silikonski jastučići na pojedinim delovima omogućuju bolje prijanjanje za telo kako ne bi dolazilo do pomicanja odeće, absorbiraju i masiraju kako bi se povećao komfor i mišićna regeneracija.
Vlakna omogućavaju mikroregulaciju površine kože koja služi boljoj termoregulaciji tela (+51%)
V-izrez oko vrata omogućava bolju udobnost
Zaštita za patentni zatvarač omogućava slobodno okretanje glavom te istovremeno blokira zatvarač kako bi ostao na mestu
Jedinstvena tehnika šivanja garantuje maksimalnu udobnost i čvrstoću u šavovima te sprečava trenje čak i prilikom dalje aktivnosti

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.