Akcija!
r2v2_white.jpgr2v2_white.jpg

R2V2

3.017 RSD

3.017 RSD

Boja
This option is required
r2 v2 fluo pink r2 v2 purple r2 v2 red r2 v2 white r2v2 black
Veličina
This option is required
T1 T2 T4
Clear selection
Tablica veličina
-30%
SKU42417f3a721f

Opis

R2V2 su kompresione navlake sa ergonomskim dodatkom pod nazivom K- zaštita.Ove kompresione navlake štite kolena od vibracija pri čemu se vibracije umanjuju do 8%. Nošenjem navlaka tokom i nakon trening(napora), smanjuje se bol, odlaže zamor i ubrzava oporavak. Rezultati njihovog nošenje su najviše vidljivi kod ultra dugih trkačkih distanci. Prilikom trčanja na dugim distancama ili strmih spuštanja niz planine, kolena moraju da budu zaštićena od šokova i oscilacija. R2V2 u sebi sadrži ergonomski dodatak koji daje izuzetnu potporu tetivi, i smanjuje mogućnost pojave Chondromalacia patellae (trkačkog kolena). K PROTECT dodatak koji deo kompresione navlake, ne ometa kretanje niti uzrokuje tegobe.Smanjuje mogućnost povrede kolena, štiti povređena i oslabljenja kolena.Pomaže i smanjenju posledica preteranog zamora tako što onemogućuje skupljanje toksina i mlečne kiseline u mišićima.Njegovo nošenje nakon fizičke aktivnosti omogućava kvalitetniji i brži oporavak mišića.R2V2 ne sadržava vlagu.  

R2V2 su kompresione navlake sa ergonomskim dodatkom pod nazivom K- zaštita.Ove kompresione navlake štite kolena od vibracija pri čemu se vibracije umanjuju do 8%. Nošenjem navlaka tokom i nakon trening(napora), smanjuje se bol, odlaže zamor i ubrzava oporavak. Rezultati njihovog nošenje su najviše vidljivi kod ultra dugih trkačkih distanci. Prilikom trčanja na dugim distancama ili strmih spuštanja niz planine, kolena moraju da budu zaštićena od šokova i oscilacija. R2V2 u sebi sadrži ergonomski dodatak koji daje izuzetnu potporu tetivi, i smanjuje mogućnost pojave Chondromalacia patellae (trkačkog kolena).

K PROTECT dodatak koji deo kompresione navlake, ne ometa kretanje niti uzrokuje tegobe.Smanjuje mogućnost povrede kolena, štiti povređena i oslabljenja kolena.Pomaže i smanjenju posledica preteranog zamora tako što onemogućuje skupljanje toksina i mlečne kiseline u mišićima.Njegovo nošenje nakon fizičke aktivnosti omogućava kvalitetniji i brži oporavak mišića.R2V2 ne sadržava vlagu.

 

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , , ,

Veličina

, , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.