3D-Thermo-Ultralight-Racing-Hoodie-Front-Left-3-4.png3D-Thermo-Ultralight-Racing-Hoodie-Front-Left-3-4.png

3D Thermo Ultralight Racing Hoodie

12.300 RSD

12.300 RSD

Veličina
This option is required
L
Clear selection
SKU8f963bb037b4

Opis

3D THERMO ULTRALIGHT RACING HOODIE štiti telo od hladnoće. Napravljena je od fleksibilnih vlakana koje prate liniju tela i zadržavaju telesnu toplotu. Lagana je i jednostavno se pakuje u svaki džep.  
 • 3D THERMO ULTRALIGHT RACING HOODIE The 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie kombinuje inovativne tehnologije i mekana vlakna. Zbog svoje udobnosti, idealna je za korišćenje tokom treninga ili putovanja, za trkače i bicikliste.
 
 • TERMOREGULACIJA Izrađena od mikro-vlakana na bazi On/Off tehnologije, štiti telo od hladnoće i održava telesnu temperaturu Omogućava cirkulaciju vazduha ,stoga telo “diše”
 
 • VLAKNA I TKANJE Teži samo 135 grama Lagana i tanka, stane u svaki džep, ranac ili Free Belt Ne zadržava vlagu Ugodna je u dodiru s kožom u svim uvetima
 
 • UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE
Pranje u perlici na 30°C Ne izbeljivati Ne peglati Ne koristiti hemijsko pranje Ne sušiti u sušilici

3D THERMO ULTRALIGHT RACING HOODIE štiti telo od hladnoće.
Napravljena je od fleksibilnih vlakana koje prate liniju tela i zadržavaju telesnu toplotu. Lagana je i jednostavno se pakuje u svaki džep.

 

 • 3D THERMO ULTRALIGHT RACING HOODIE
  The 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie kombinuje inovativne tehnologije i mekana vlakna. Zbog svoje udobnosti, idealna je za korišćenje tokom treninga ili putovanja, za trkače i bicikliste.

 

 • TERMOREGULACIJA
  Izrađena od mikro-vlakana na bazi On/Off tehnologije, štiti telo od hladnoće i održava telesnu temperaturu
  Omogućava cirkulaciju vazduha ,stoga telo “diše”

 

 • VLAKNA I TKANJE
  Teži samo 135 grama
  Lagana i tanka, stane u svaki džep, ranac ili Free Belt
  Ne zadržava vlagu
  Ugodna je u dodiru s kožom u svim uvetima

 

 • UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE

Pranje u perlici na 30°C
Ne izbeljivati
Ne peglati
Ne koristiti hemijsko pranje
Ne sušiti u sušilici

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.