OPŠTI USLOVI PRODAJE

Poštovani kupci, molimo Vas da pre poručivanja naših proizvoda, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svakom kupovinom na našem sajtu, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti.

Isporuka poručene robe se vrši isključivo  na teritoriji Republike Srbije.

Dostava nije ograničena iznosom ili količinom.

Prodavac je u obavezi da se stara da roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

Kupac može u zakonskom roku od 14 dana po prijemu, da poručenu robu vrati prodavcu bez ikakvog objašnjenja. Prodavac je u obavezi, da u tom slučaju kupcu vrati celokupan plaćeni iznos, izuzev troškova dostave robe.

Zamena proizvoda može se izvršiti u roku od 14 dana od dana kupovine, odnosno uz račun i originalno pakovanje proizvoda. Troškove zamene i ovakvog povraćaja snosi kupac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen račun.

Originalna ambalaža ne sme biti pohabana ili na drugi način oštećena, jer se u u tom slučaju ne priznaje pravo na puni povraćaj novca, već se od ukupne vraćene sume odbijaju troškovi oštećene ambalaže.

Napomena: u cilju što lakšeg utvrđivanja odgovarajuće veličine poručenog artikla, na sajtu je navedena tabela veličina koja odgovara veličini određenog Brenda.

SPORT BOX DOO  garantuje kvalitet i originalnost robe koju isporučuje.

U slučaju da Kupac izvrši uplatu iznosa koji je manji od iznosa na koji je glasila porudžbina, smatraće se da  kupoprodaja nije zaključena.

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 10.000 dinara, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 10.000 dinara iznose 315,00 dinara.

Roba se isporučuje Kupcu lično ili osobi koju je Kupac naveo kao primaoca pošiljke. 

Ukoliko dostavljanje naručene robe bude onemogućeno zbog odsustva kupca ili druge osobe predviđene ovim Uslovima i ukoliko roba bude morala da se vrati u polazišno mesto Kupac će biti dužan da snosi i troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

Prilikom preuzimanja paketa Kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket.

Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji.

U slučaju oštećenja sadržine paketa, kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

 

PORUDŽBINA – POSTUPCI KUPOVINE

 

  1. Robu se može naručiti 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno.

 Pre naručivanja robe, možete uređivati sadržaj porudžbine u vašoj korpi. U korpi se može dodavati, menjati i brisati količine proizvoda. Ako ste sigurni da želite kupiti proizvode koje imate u korpi, kliknite na “Kreni na plaćanje”. U slučaju da kupujete po prvi put, kliknite na “Otvori račun”. Ako ste već registrovani, jednostavno unesite svoju e-mail adresu i lozinku. Kao registrirani korisnik možete pregledati svoje porudžbine. Proverite ispravnost adrese i broja telefona zbog komunikacije kod dostave. Kupovinu potvrdite s klikom na “potvrda porudžbine”. Potvrdu porudžbine ćete odmah  primiti na datu e-mail adresu.

 

2.) Potvrda porudžbine – zaključen ugovor

Porudžbina se pregleda za najviše 48 sati. Proverava se dostupnost proizvoda i potvrdi se  ili odbije porudžbina s razlogom. Dobavljač zadržava pravo pozvati telefonski broj korisnika. Kod potvde porudžbine dobavljač obaveštava kupca o procenjenom vremenu isporuke.

 

3.) Roba otpremljena

 

Dobavljač u dogovorenom roku pakuje i šalje robu uz originalni račun .

 

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina:

  1. Avansno ( Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu.
  2.  Pouzećem  Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu  ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.