Seamless-Zip-Sweatshirt-Grey-Melange.pngSeamless-Zip-Sweatshirt-Grey-Melange.png

Seamless Zip Sweatshirt

629 RSD

629 RSD

Veličina
This option is required
XS S M L XL
Clear selection
Tablica veličina
SKU52d152afdd54
StatusNema na zalihi

Opis

Nova majica dugih rukava namjenjena za svakodnevno nošenje. Bešavna tehnologija osigurava izuzetnu udobnost u svakom pokretu, a termoregulacijska vlakna štite tijelo od hladnoće. Savršena za nošenje prije, tijekom ili nakon trening, a odlična je i za odlazak u grad. Izdignuti vrat štiti dodatno od hladnog zraka, a posebno dizajnirani rebrasti rukavi omogućavaju nesmetano kretanje. Dolazi u sivoj boji i odgovara uz Seamless hlače.

Nova majica dugih rukava namjenjena za svakodnevno nošenje. Bešavna tehnologija osigurava izuzetnu udobnost u svakom pokretu, a termoregulacijska vlakna štite tijelo od hladnoće. Savršena za nošenje prije, tijekom ili nakon trening, a odlična je i za odlazak u grad. Izdignuti vrat štiti dodatno od hladnog zraka, a posebno dizajnirani rebrasti rukavi omogućavaju nesmetano kretanje.
Dolazi u sivoj boji i odgovara uz Seamless hlače.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.