Trail-Running-Under-Control-Pirate-Man-Front-Left-3-4.pngTrail-Running-Under-Control-Pirate-Man-Front-Left-3-4.png

TRAIL RUNNING UNDER CONTROL PIRATE 3/4

15.100 RSD

15.100 RSD

Veličina
This option is required
T2 T4
Clear selection
Tablica veličina
SKUbcebac9b44e0

Opis

TRAIL RUNNING UNDER CONTROL PIRATE 3/4 hlače objedinjuju COMPRESSPORT® tehnologiju koristeći visokokvalitetna vlakna koja smanjuju vibracije mišića do 30% i stimulišu cirkulaciju krvi. Dizajnirane za kratke i ultra-duge treninge i trke. Efekat kompresije je strateški usmeren na sve delove butnih mišića radi optimizacije performansi Apsorbuje vibracije na tetive i zglobove čime  odlaže zamor mišića Hidorfobik materijal ne zadržava vodu i vlagu i omogućava da telo ostaje suvo Ergonomski V oblik pojasa obezbeđuje podršku abdomena ali bez negativnog pritiska. Pojas ostaje na anatomski predvidjenoj poziciji na telu uz pomoć silikonske trake. Lunarni džep služi za odlaganje  energetskih tabli, gelova i telefona. Nakon napora ,u periodu opuštanja, smanjuju bol i grčeve u mišićima UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE pastedGraphic.png
  • Prati u perilici do 30°C
  • Ne izbeljivati
  • Ne peglati
  • Ne koristiti hemijsko čišćenje
  • Ne sušiti u sušilici

TRAIL RUNNING UNDER CONTROL PIRATE 3/4 hlače objedinjuju COMPRESSPORT® tehnologiju koristeći visokokvalitetna vlakna koja smanjuju vibracije mišića do 30% i stimulišu cirkulaciju krvi. Dizajnirane za kratke i ultra-duge treninge i trke.

Efekat kompresije je strateški usmeren na sve delove butnih mišića radi optimizacije performansi

Apsorbuje vibracije na tetive i zglobove čime  odlaže zamor mišića

Hidorfobik materijal ne zadržava vodu i vlagu i omogućava da telo ostaje suvo

Ergonomski V oblik pojasa obezbeđuje podršku abdomena ali bez negativnog pritiska. Pojas ostaje na anatomski predvidjenoj poziciji na telu uz pomoć silikonske trake.

Lunarni džep služi za odlaganje  energetskih tabli, gelova i telefona.

Nakon napora ,u periodu opuštanja, smanjuju bol i grčeve u mišićima

UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE

pastedGraphic.png

  • Prati u perilici do 30°C
  • Ne izbeljivati
  • Ne peglati
  • Ne koristiti hemijsko čišćenje
  • Ne sušiti u sušilici

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.