Akcija!
3-ProRacing-Socks-V3.0-Run-Lo-White-Blue.png3-ProRacing-Socks-V3.0-Run-Lo-White-Blue.png

PRS v3.0 Run Low cut

1,568.00RSD

1,568.00RSD

Boja
This option is required
V3 Run Lo Black V3 Run Lo Fluo Pink V3 Run Lo Fluo Yellow V3 Run Lo Grey Melange V3 Run Lo Smart White V3 Run Lo White/Blue V3 Run Lo White/Pink
Veličina
This option is required
T1 T2 T3 T4
Clear selection
Tablica veličina
-20%
SKU2fffcad5ae4d

Opis

Nove V3.0 čarape pružaju bolju prozračnost i udobnost. Godine istraživanja i razvijanja tehnologija dovele su do čarapa koje su veoma brzo postale „must have“ kod ozbiljnih sportista ali i rekreativaca pružajući udobnost, poboljšavajući cirkulaciju i omogućavajući brojne pogodnosti.

Nove V3.0 čarape pružaju bolju prozračnost i udobnost.
Godine istraživanja i razvijanja tehnologija dovele su do čarapa koje su veoma brzo postale „must have“ kod ozbiljnih sportista ali i rekreativaca pružajući udobnost, poboljšavajući cirkulaciju i omogućavajući brojne pogodnosti.

Dodatne informacije

Boja

, , , , , ,

Veličina

, , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.