wom_overskirt.jpgwom_overskirt.jpg

Racing Overskirt Woman

5.200 RSD

5.200 RSD

Veličina
This option is required
XS S M L
Clear selection
SKUd14fe370bdf1

Opis

Racing Overskirt Woman je specifična suknjica namenjen pre svega za trčanje , ali i za druge sportove. Napravljena je od hidrofobik materijala, nije teška i ne zadržava vlagu. Sa svojih 40 grama je ultra lagana i veoma udobna za nošenje. Ergonomski prilagođeni džep omogućava odlaganje energetskih tabli, gelova i ključeva. Napravljena od nepromočivog materijala, suknja ne zadržava vodu i brzo se suši Sastoji se iz jednog sloja materijala i ne poseduje unutrašnju mrežicu usled čega se izbegava trenje i omogućava potpuna sloboda pokreta ergonomski V oblik pojasa obezbeđuje podršku abdomena ali bez negativnog pritiska. Na prednjoj strani pojasa se nalazi džep u koji mogu da se stave energetske table, gelovi i ključevi

Racing Overskirt Woman je specifična suknjica namenjen pre svega za trčanje , ali i za druge sportove. Napravljena je od hidrofobik materijala, nije teška i ne zadržava vlagu. Sa svojih 40 grama je ultra lagana i veoma udobna za nošenje. Ergonomski prilagođeni džep omogućava odlaganje energetskih tabli, gelova i ključeva.

Napravljena od nepromočivog materijala, suknja ne zadržava vodu i brzo se suši

Sastoji se iz jednog sloja materijala i ne poseduje unutrašnju mrežicu usled čega se izbegava trenje i omogućava potpuna sloboda pokreta

ergonomski V oblik pojasa obezbeđuje podršku abdomena ali bez negativnog pritiska.

Na prednjoj strani pojasa se nalazi džep u koji mogu da se stave energetske table, gelovi i ključevi

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.