Akcija!
R2v2-Ultralight-Black-Front-Left-3-4.pngR2v2-Ultralight-Black-Front-Left-3-4.png

R2V2 OXYGEN

4.235 RSD

4.235 RSD

Boja
This option is required
R2 Oxygen -black R2 Oxygen -red R2 Oxygen -white
Veličina
This option is required
T1
Clear selection
Tablica veličina
-30%
SKU4a3a09551c6f

Opis

COMPRESSPORT tehnologija, ventilirajuća vlakna, karakterišu  R2V2 Oxygen kompresione navlake. Pružaju maksimalnu potporu listu i ahilovoj tetivi te smanjuju vibracije mišića do 30%. Povećavaju protok kiseonika u mišićima do 17% i venske krvi od 10% do 15% što doprinosi smanjenju oticanja nogu. Ultra-lagane sa samo 11 grama i izuzetno udobne.
 • OKSIGENACIJA I SNAGA Kompresija usmerena na tačno određena mesta doprinosi boljoj snabdevenosti mišića kiseonikom Mišići bolje podnose velike napore i brže se oporavljanju
 
 • POTPORA I ZAŠTITA Mišići ostaju snažni, posebno prilikom dužih napora Apsorbiraju udarce Smanjuju se povrede mišića do 29% Ergonomski oblikovan dodatak smanjuje vibracije na tetivu patele
 
 • OPORAVAK I DETOKSIKACIJA Korišćenje pre napora pomaže bržoj regeneraciji i održava listove svežima i odmornim Korišćenje nakon napora sprečava oticanje i umor Smanjuju nastajanje mlečne kiseline u mišićima
 

COMPRESSPORT tehnologija, ventilirajuća vlakna, karakterišu  R2V2 Oxygen kompresione navlake. Pružaju maksimalnu potporu listu i ahilovoj tetivi te smanjuju vibracije mišića do 30%. Povećavaju protok kiseonika u mišićima do 17% i venske krvi od 10% do 15% što doprinosi smanjenju oticanja nogu.
Ultra-lagane sa samo 11 grama i izuzetno udobne.

 • OKSIGENACIJA I SNAGA
  Kompresija usmerena na tačno određena mesta doprinosi boljoj snabdevenosti mišića kiseonikom
  Mišići bolje podnose velike napore i brže se oporavljanju

 

 • POTPORA I ZAŠTITA
  Mišići ostaju snažni, posebno prilikom dužih napora
  Apsorbiraju udarce
  Smanjuju se povrede mišića do 29%
  Ergonomski oblikovan dodatak smanjuje vibracije na tetivu patele

 

 • OPORAVAK I DETOKSIKACIJA
  Korišćenje pre napora pomaže bržoj regeneraciji i održava listove svežima i odmornim
  Korišćenje nakon napora sprečava oticanje i umor
  Smanjuju nastajanje mlečne kiseline u mišićima

 

Dodatne informacije

Boja

, ,

Veličina

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.