Akcija!
fullsocks-v2-black.jpgfullsocks-v2-black.jpg

FULL SOCKS V2.1

3,878.00RSD

3,878.00RSD

Boja
This option is required
bela crna plava roza
Veličina
This option is required
1S 1M 2M 2L 3M 3L 4M 4L
Clear selection
Tablica veličina
-30%
SKUfb2fcd534b0f

Opis

FullSocks V2.1 predstavlja poboljšanu verziju kompresione čarape koja pruža kvalitetniju kompresiju i bolju ventilaciju. Sa jedne strane bolja kompresija omogućava eliminisanje toksina i bolji protok kiseonika do mišića, a sa druge strane poboljšana ventilacija održava stopala suvim i smanjuje njihovo pregrejavanje. Kompresiona čarapa objedinjuje tehnologije čarapa i kompresionih navlaka. Pogodna je za sportiste kao i za ljude koji puno borave u istom položaju (sedenje, stajanje). 3D DOT tehnologija u predelu zgloba i tabana omogućuje bolje prianjanje čarape sprečavajući proklizavanje stopala prilikom pokreta. Posebna grupa 3D tačaka na zadnjem delu čarape šititi Ahilovu tetivu, apsorbuje udarce i smanjuje vibracije. Kompresione čarape omogućavaju bolju cirkulaciju i brži oporavak. Ergonomski su dizajnirane i time omogućavaju potpunu komfornost prstima. S obzirom na to da stimuliše protok krvi, FULL SOCKS 2.1. čarapa idealna je i za putovanja usled dugotrajnog sedenja. Jedinstvena karakteristika ove čarape jeste jednoslojni porub pri kolenu čime se smanjuje pritisak i omogućava nesmetana cirkulacija.

FullSocks V2.1 predstavlja poboljšanu verziju kompresione čarape koja pruža kvalitetniju kompresiju i bolju ventilaciju. Sa jedne strane bolja kompresija omogućava eliminisanje toksina i bolji protok kiseonika do mišića, a sa druge strane poboljšana ventilacija održava stopala suvim i smanjuje njihovo pregrejavanje.

Kompresiona čarapa objedinjuje tehnologije čarapa i kompresionih navlaka. Pogodna je za sportiste kao i za ljude koji puno borave u istom položaju (sedenje, stajanje).

3D DOT tehnologija u predelu zgloba i tabana omogućuje bolje prianjanje čarape sprečavajući proklizavanje stopala prilikom pokreta.

Posebna grupa 3D tačaka na zadnjem delu čarape šititi Ahilovu tetivu, apsorbuje udarce i smanjuje vibracije.

Kompresione čarape omogućavaju bolju cirkulaciju i brži oporavak.

Ergonomski su dizajnirane i time omogućavaju potpunu komfornost prstima.

S obzirom na to da stimuliše protok krvi, FULL SOCKS 2.1. čarapa idealna je i za putovanja usled dugotrajnog sedenja.

Jedinstvena karakteristika ove čarape jeste jednoslojni porub pri kolenu čime se smanjuje pritisak i omogućava nesmetana cirkulacija.

Dodatne informacije

Boja

, , ,

Veličina

, , , , , , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.