CU00001B_WHITE.jpgCU00001B_WHITE.jpg

ICE CAP

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKUa5211cd8d260
StatusNema na zalihi
Categories,

Opis

Dizajnirana za ekstremne uvjete utrka poput Western States 100 ili Ironman World Champs u Koni. Izuzetno lagana, ergonomskog dizajna, dolazi sa džepom na stražnjem djelu u kojem se može nositi led koji se neće pomicati niti poskakivati prilikom kretanja zbog specifičnog elastičnog materijala koji se prilagođava glavi. Mekana, antibakterijska vlakna pružaju maksimalnu udobnost, brzo se suše i absporbiraju znoj. Visor se može pomicati gore - dolje. Kapa ima aluminijske prugice koje reflektiraju sunčeve zrake i smanjuju rizik od pregrijavanja. Idealna kapa za izuzetno vruće i tople uvjete.

Dizajnirana za ekstremne uvjete utrka poput Western States 100 ili Ironman World Champs u Koni. Izuzetno lagana, ergonomskog dizajna, dolazi sa džepom na stražnjem djelu u kojem se može nositi led koji se neće pomicati niti poskakivati prilikom kretanja zbog specifičnog elastičnog materijala koji se prilagođava glavi. Mekana, antibakterijska vlakna pružaju maksimalnu udobnost, brzo se suše i absporbiraju znoj. Visor se može pomicati gore – dolje. Kapa ima aluminijske prugice koje reflektiraju sunčeve zrake i smanjuju rizik od pregrijavanja. Idealna kapa za izuzetno vruće i tople uvjete.

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.