Swim-Cap-Ice-Blue.pngSwim-Cap-Ice-Blue.png

Compressport Swim Cap

985.00RSD

985.00RSD

Boja
This option is required
swim cap-black swim cap-blue swim cap-green swim cap-ice blue swim cap-orange
Clear selection
SKU3c5be6328b5f
Categories,

Opis

Silikonska kapa za plivanje. Napravljena od robusnog silikona, dizajnirana je za veću udobnost u vodi. Dugotrajna, fleksibilna i otporna na hlor. Plivači traže kapicu koja je udobna te se ne pomiče tokom korišćenja. Compressport kapica za plivanje je ta. Vodonepropusna, pristaje na svaki oblik glave bez neugodnog pritiska te osigurava potpunu udobnost tokom plivanja

Silikonska kapa za plivanje.
Napravljena od robusnog silikona, dizajnirana je za veću udobnost u vodi. Dugotrajna, fleksibilna i otporna na hlor.

Plivači traže kapicu koja je udobna te se ne pomiče tokom korišćenja.
Compressport kapica za plivanje je ta.
Vodonepropusna, pristaje na svaki oblik glave bez neugodnog pritiska te osigurava potpunu udobnost tokom plivanja

Dodatne informacije

Boja

, , , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.