bib-number-belt.jpgbib-number-belt.jpg

Compressport Race Belt

1,480.00RSD

SKU: 7640314046467
SKU7640314046467
StatusNa zalihi

Opis

Compressport RACE BELT je funkcionalni, podesivi elastični trkački pojas s kopčama. Elastični pojas za ugodno nošenje takmičarskog broja sa tri elastične vezice za vezivanje. Sa svake strane  nalaze se 4 elastične trake za energetske gelove.

Compressport RACE BELT je funkcionalni, podesivi elastični trkački pojas s kopčama.

Elastični pojas za ugodno nošenje takmičarskog broja sa tri elastične vezice za vezivanje. Sa svake strane  nalaze se 4 elastične trake za energetske gelove.

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.