free-belt-mini-black.jpgfree-belt-mini-black.jpg

FREE BELT MINI

4.130 RSD

4.130 RSD

Veličina
This option is required
XS-S M-L XL-XXL
Clear selection
Tablica veličina

Opis

FREE BELT MINI je lagani pojas za trčanje bez trzaja i  odskakanja. Uži je od ostalih pojaseva a kružni džep od 360 stepeni obezbeđuje da vam sve potrebne stvari budu na dohvat ruke. Poseduje nosače za štapove na leđnom delu koji omogućavaju njihovo lako odlaganje i izvačenje kada se ukaže potreba. Napravljen je od iste prozračne mrežaste tkanine kao i njegovi veći rođaci, sa bešavnim, ultra mekim mikrovlaknima. Unutrašnjost pojasa je postavljena na tri ključna mesta kako bi obezbedila da pritisak štapova ne dovede do žuljanja u predelu leđa. Održavanje:

FREE BELT MINI je lagani pojas za trčanje bez trzaja i  odskakanja. Uži je od ostalih pojaseva a kružni džep od 360 stepeni obezbeđuje da vam sve potrebne stvari budu na dohvat ruke. Poseduje nosače za štapove na leđnom delu koji omogućavaju njihovo lako odlaganje i izvačenje kada se ukaže potreba.

Napravljen je od iste prozračne mrežaste tkanine kao i njegovi veći rođaci, sa bešavnim, ultra mekim mikrovlaknima. Unutrašnjost pojasa je postavljena na tri ključna mesta kako bi obezbedila da pritisak štapova ne dovede do žuljanja u predelu leđa.

Održavanje:

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FREE BELT MINI”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FREE BELT MINI”