Ultrun_S_Pack.jpegUltrun_S_Pack.jpeg

ULTRARUN S PACK

18,880.00RSD

18,880.00RSD

Veličina
This option is required
S M L XL
Clear selection
Tablica veličina
SKU79dd240511b0

Opis

Ko bi mogao bolje osmisliti ranac nego legendarni ultra trkač?! Sébastien Chaigneau i COMPRESSPORT predstavljaju rezultat njihovog partnerstva spajajući više od 10 godina testiranja u raznim uslovima uz tehnološku stručnost. Rezultat je jedinstveni ranac sa savršenom stabilnošću koji prijanja uz telo i sledi svaki vaš pokret. Dizajniran s ventilirajućim vlaknima, minimalistički , 80 grama težine. Uz ranac idu i 2 Ergoflask-a od 500ml. BEZ POSKAKIVANJA, TESTIRANO NA TRAMPOLINI
  • Savršeno prijanja telu, nema pomeranja tokom korišćenja
RANAC ZA ULTRA UDALJENOSTI
  • Nosite svu potrebnu opremu za trke do 100 milja udaljenosti
IZUZETNO LAGAN (80g)
  • Bez suvišnosti

Ko bi mogao bolje osmisliti ranac nego legendarni ultra trkač?! Sébastien Chaigneau i COMPRESSPORT predstavljaju rezultat njihovog partnerstva spajajući više od 10 godina testiranja u raznim uslovima uz tehnološku stručnost. Rezultat je jedinstveni ranac sa savršenom stabilnošću koji prijanja uz telo i sledi svaki vaš pokret. Dizajniran s ventilirajućim vlaknima, minimalistički , 80 grama težine. Uz ranac idu i 2 Ergoflask-a od 500ml.

BEZ POSKAKIVANJA, TESTIRANO NA TRAMPOLINI

  • Savršeno prijanja telu, nema pomeranja tokom korišćenja

RANAC ZA ULTRA UDALJENOSTI

  • Nosite svu potrebnu opremu za trke do 100 milja udaljenosti

IZUZETNO LAGAN (80g)

  • Bez suvišnosti

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.