compressport-visor-ultralight-dress-blues-green-sheen-1-1576364 fcompressport-visor-ultralight-dress-blues-green-sheen-1-1576364 f

ULTRALIGHT VISOR

2.980 RSD

2.980 RSD

Boja
This option is required
Black/White Blues/Green Sheen IcedAqua/HotPink
Clear selection
Categories,

Opis

ULTRALIGHT VISOR je vizor sa mrežastom trakom za optimalnu ventilaciju tokom napora visokog intenziteta . Lagani, zakrivljeni vrh nudi optimalnu zaštitu od sunca i ne zadržava vodu ako vrući uslovi trke zahtevaju malo polivanje po glavi. Brzosušeća, antibakterijska tkanina  na unutrašnjoj strani  je veoma mekana i upija znoj za vrhunski komfor bez pritiska. Konačno, široka mrežasta traka je elastična za dobro, prilagođeno pristajanje. Ovaj vizir je neophodan dodatak vašoj kolekciji opreme za glavu kako biste bili hladni i brzi ka svojim ciljevima. Dolazi u jednoj veličini.  

ULTRALIGHT VISOR je vizor sa mrežastom trakom za optimalnu ventilaciju tokom napora visokog intenziteta . Lagani, zakrivljeni vrh nudi optimalnu zaštitu od sunca i ne zadržava vodu ako vrući uslovi trke zahtevaju malo polivanje po glavi. Brzosušeća, antibakterijska tkanina  na unutrašnjoj strani  je veoma mekana i upija znoj za vrhunski komfor bez pritiska. Konačno, široka mrežasta traka je elastična za dobro, prilagođeno pristajanje. Ovaj vizir je neophodan dodatak vašoj kolekciji opreme za glavu kako biste bili hladni i brzi ka svojim ciljevima.

Dolazi u jednoj veličini.

 

Dodatne informacije

Boja

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ULTRALIGHT VISOR”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ULTRALIGHT VISOR”