Akcija!
CompressportTR3UltraTankTop_1800x1800.webpCompressportTR3UltraTankTop_1800x1800.webp

TR3 ULTRA TANK TOP WOMAN

4,620.00RSD

4,620.00RSD

Boja
This option is required
bela
Veličina
This option is required
XS
Clear selection
-50%

Opis

TR3 Ultra Tank Top WOMAN majica dizajnirana je da odgovori potrebama ženskog tela. Primenom inovativne tehnologije na polju kompresije obezbeđuje se maksimalan komfor, ventilacija kao i potpuna zaštita prilikom fizičkih aktivnosti. Majica sadrži 6 džepova, 3 na prednjoj i 3 na leđnoj strani. Džepovi su funkcionalno raspoređeni radi lakšeg odlaganja gelova, ključeva, telefona i lako su dostupni. Uz pomoć ON/OFF  tehnologije  vlakna se prilagođavaju telu u zavisnosti od intenziteta fizičke aktivnosti.ON tehnologija - usled povećane fizičke aktivnosti, 42.000 rupica koje se nalaze na majici se šire i propuštaju vazduh koji potpomaže hlađenju.OFF tehnologija - kada se smanji intenzitet fizičke aktivnosti, otvori se skupljaju, sprečavaju preterano hlađenje i obezbeđuju kompresiju mišića.ON/OFF tehnologija, takođe,  štiti mišiće od preteranih oscilacija, te pomaže u bržoj eliminaciji toksina i oporavku.Specifično tkanje u predelu kičmenog stuba vrši laku kompresiju čime potpomaže pravilno držanje tela.Ergonomski kroj duž leđne strane  majice, te silikonski dodaci u unutrašnjosti, osiguravaju da leđa ostaju dobro pokrivena čak i prilikom vožnje bicikla.

TR3 Ultra Tank Top WOMAN majica dizajnirana je da odgovori potrebama ženskog tela. Primenom inovativne tehnologije na polju kompresije obezbeđuje se maksimalan komfor, ventilacija kao i potpuna zaštita prilikom fizičkih aktivnosti. Majica sadrži 6 džepova, 3 na prednjoj i 3 na leđnoj strani. Džepovi su funkcionalno raspoređeni radi lakšeg odlaganja gelova, ključeva, telefona i lako su dostupni.

Uz pomoć ON/OFF  tehnologije  vlakna se prilagođavaju telu u zavisnosti od intenziteta fizičke aktivnosti.ON tehnologija – usled povećane fizičke aktivnosti, 42.000 rupica koje se nalaze na majici se šire i propuštaju vazduh koji potpomaže hlađenju.OFF tehnologija – kada se smanji intenzitet fizičke aktivnosti, otvori se skupljaju, sprečavaju preterano hlađenje i obezbeđuju kompresiju mišića.ON/OFF tehnologija, takođe,  štiti mišiće od preteranih oscilacija, te pomaže u bržoj eliminaciji toksina i oporavku.Specifično tkanje u predelu kičmenog stuba vrši laku kompresiju čime potpomaže pravilno držanje tela.Ergonomski kroj duž leđne strane  majice, te silikonski dodaci u unutrašnjosti, osiguravaju da leđa ostaju dobro pokrivena čak i prilikom vožnje bicikla.

Dodatne informacije

Boja

Veličina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TR3 ULTRA TANK TOP WOMAN”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TR3 ULTRA TANK TOP WOMAN”