Akcija!
compressport-endless-drawstring-bag.jpgcompressport-endless-drawstring-bag.jpg

ENDLESS BACK PACK

2,840.00RSD

2,840.00RSD

Boja
This option is required
Endless_backpack_fluo black Endless_backpack_fluo yellow
Clear selection
-20%
Categories,

Opis

Izuzetno rastegljiva torba u koju možete spakovati sve što vam je potrebno za trening, trku ili šetnju... Sve na jednom mestu.

Izuzetno rastegljiva torba u koju možete spakovati sve što vam je potrebno za trening, trku ili šetnju…

Sve na jednom mestu.

Dodatne informacije

Boja

,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ENDLESS BACK PACK”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ENDLESS BACK PACK”