Akcija!
compressport-3d-thermo-ultralight-ss-shirt-black.jpgcompressport-3d-thermo-ultralight-ss-shirt-black.jpg

3D Thermo Ultralight Shirt Short Sleeves

6.692 RSD

6.692 RSD

Boja
This option is required
crna
Veličina
This option is required
S-M L-XL
Clear selection
-30%
SKU1ea75f743d9d

Opis

Odlična termalna zaštita zahvaljujuči bešavnoj 3D tehnologiji. 3D tkanje i mekana mikrofibra nude maksimalnu termoregulaciju i zaštitu u svim uslovima. Bešavno tkanje takođe omogućava svu slobodu pokreta. Sprečava iritaciju kože i trenje. Lagana majica kratkih rukava, bez šavova, nudi idealni balans između udobnosti, termoregulacije i tehničkih specifikacija.

Odlična termalna zaštita zahvaljujuči bešavnoj 3D tehnologiji. 3D tkanje i mekana mikrofibra nude maksimalnu termoregulaciju i zaštitu u svim uslovima.

Bešavno tkanje takođe omogućava svu slobodu pokreta. Sprečava iritaciju kože i trenje.

Lagana majica kratkih rukava, bez šavova, nudi idealni balans između udobnosti, termoregulacije i tehničkih specifikacija.

Dodatne informacije

Boja

Veličina

,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.