sqtu355-0022_A 1sqtu355-0022_A 1

ULTRA TRAIL SOCKS V2.0

2.950 RSD

2.950 RSD

Boja
This option is required
Black/Red Dazz Blue/Blues White/Safe Yellow
Veličina
This option is required
T1 T2 T3 T4
Clear selection
Tablica veličina

Opis

Stabilnost. Potpora. Udobnost. ULTRA TRAIL SOCKS V2.0 pakuje tri ključna kvaliteta u potpuno novi dizajn koji će vas dovesti do cilja na vašuj sledećoj ultra trci. Kada staza zahteva stabilnost, amortizaciju i svežinu, mi odgovaramo sa ULTRA TRAIL SOCKS V2.0 čarapama. -Savršene performanse za trkače kojima je potrebna udobnost i podrška kada je teško. -Opremljena istim visokotehnološkim karakteristikama ,ova niska čarapa za trčanje nudi ojačanje za prste  koje vas štiti od nagnječenih prstiju i noktiju na tehničkim spustovima. -Deblje potporne trake sa donje strane stopala i u podnožju Ahilove tetive dodatno apsorbuju udarce sa terena i pritisak vaših patika za trčanje. -Podrška za luk stopala od 360° obezbeđuje ciljanu kompresiju kako bi se povećao protok krvi i odložio umor, dok istovremeno sprečava da se čarapa uvrne i izazove plikove. -Potpuno nova Ks-traka je posebno razvijena za povećanu stabilnost na kamenitom terenu, čvrsto obavijajući vaš članak radi stabilne podrške. -Sa mrežicom koja upija znoj na gornjem delu stopala, ULTRA TRAIL  SOCKS je idealan u svim uslovima ili u kombinaciji sa Compressport kompresionim navlakama za listove  za  podršku koja vam je potrebna tokom najzahtevnijih trejl trka. UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE pastedGraphic.png
  • Prati na temperaturi do 30°C
  • Ne izbeljivati
  • Ne peglati
  • Ne koristiti hemijsko čišćenje
  • Ne sušiti u sušilici

Stabilnost. Potpora. Udobnost. ULTRA TRAIL SOCKS V2.0 pakuje tri ključna kvaliteta u potpuno novi dizajn koji će vas dovesti do cilja na vašuj sledećoj ultra trci.

Kada staza zahteva stabilnost, amortizaciju i svežinu, mi odgovaramo sa ULTRA TRAIL SOCKS V2.0 čarapama.

-Savršene performanse za trkače kojima je potrebna udobnost i podrška kada je teško.

-Opremljena istim visokotehnološkim karakteristikama ,ova niska čarapa za trčanje nudi ojačanje za prste  koje vas štiti od nagnječenih prstiju i noktiju na tehničkim spustovima.

-Deblje potporne trake sa donje strane stopala i u podnožju Ahilove tetive dodatno apsorbuju udarce sa terena i pritisak vaših patika za trčanje.

-Podrška za luk stopala od 360° obezbeđuje ciljanu kompresiju kako bi se povećao protok krvi i odložio umor, dok istovremeno sprečava da se čarapa uvrne i izazove plikove.

-Potpuno nova Ks-traka je posebno razvijena za povećanu stabilnost na kamenitom terenu, čvrsto obavijajući vaš članak radi stabilne podrške.

-Sa mrežicom koja upija znoj na gornjem delu stopala, ULTRA TRAIL  SOCKS je idealan u svim uslovima ili u kombinaciji sa Compressport kompresionim navlakama za listove  za  podršku koja vam je potrebna tokom najzahtevnijih trejl trka.

UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE

pastedGraphic.png

  • Prati na temperaturi do 30°C
  • Ne izbeljivati
  • Ne peglati
  • Ne koristiti hemijsko čišćenje
  • Ne sušiti u sušilici

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Boja

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ULTRA TRAIL SOCKS V2.0”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ULTRA TRAIL SOCKS V2.0”