tri-postural-aero-short-sleeves-topmanwhite-3.jpgtri-postural-aero-short-sleeves-topmanwhite-3.jpg

TRI POSTURAL AERO SS TOP M

11,750.00RSD

11,750.00RSD

Boja
This option is required
White/Primrose White/Red
Veličina
This option is required
M L XL
Clear selection
Tablica veličina

Opis

Sa fokusom postavljenim direktno na aerodinamičku efikasnost TRI POSTURAL AERO SS TOP   je triatlon majica napravljena od brzosušećeg  materijala i pristaje kao druga koža tako da ne izgubite ni sekundu, od starta do cilja. Strukturisane linije na rukavima, gornjem delu grudi i ramenima uparuju se sa ciljanim Aero.Dots tačkama radi usmeravanje protoka vazduha i uštedu dragocenih vati na biciklističkoj stazi. Termoregulacija i zaštita od toplote na najvišem nivou održavaju vas hladnim i svežim kada se intenzitet pojača. Uski, bešavni dizajn rukava nudi optimalan opseg pokreta ramena u svim disciplinama, adekvatna dužina rukava poboljšava aerodinamiku . Tehnologija Spin Control je utkana u tkaninu kako bi pomogla da ramena budu ispravljena, a jezgro (core) uključeno. Ravni patentni šnir pune dužine se samozaključava na željenoj visini. Poseduje dva zadnja džepa sa  bočnim otvorima sa obe strane za lak pristup i unutrašnji džep na grudima pogodan za gel prilikom trčanja  pred cilj. Dizajniran pre svega za treninge i trke na duge staze , ova majica  se može kombinovati sa našim Tri Under Control Short šorcem za vrhunsku svestranost i udobnost. Silikonska traka oko struka sprečava da se tkanina podigne i stvori jaz između gornjeg dela i šortsa, dok dinamičan dizajn preko torza čini da izgledate i osećate se sveže kada sunce zađe. Kada su performanse minimalne, aero je ključ. Kona zove.
 • Potpora posturi
 • Optimalna termoregulacija i zaštita odvrućine
 • Ergonomski, prilagođen kroj
UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE pastedGraphic.png
 • Prati na temperaturi do 30°C
 • Ne izbeljivati
 • Ne peglati
 • Ne koristiti hemijsko čišćenje
 • Ne sušiti u sušilici
 

Sa fokusom postavljenim direktno na aerodinamičku efikasnost TRI POSTURAL AERO SS TOP   je triatlon majica napravljena od brzosušećeg  materijala i pristaje kao druga koža tako da ne izgubite ni sekundu, od starta do cilja. Strukturisane linije na rukavima, gornjem delu grudi i ramenima uparuju se sa ciljanim Aero.Dots tačkama radi usmeravanje protoka vazduha i uštedu dragocenih vati na biciklističkoj stazi. Termoregulacija i zaštita od toplote na najvišem nivou održavaju vas hladnim i svežim kada se intenzitet pojača.

Uski, bešavni dizajn rukava nudi optimalan opseg pokreta ramena u svim disciplinama, adekvatna dužina rukava poboljšava aerodinamiku .

Tehnologija Spin Control je utkana u tkaninu kako bi pomogla da ramena budu ispravljena, a jezgro (core) uključeno. Ravni patentni šnir pune dužine se samozaključava na željenoj visini.

Poseduje dva zadnja džepa sa  bočnim otvorima sa obe strane za lak pristup i unutrašnji džep na grudima pogodan za gel prilikom trčanja  pred cilj. Dizajniran pre svega za treninge i trke na duge staze , ova majica  se može kombinovati sa našim Tri Under Control Short šorcem za vrhunsku svestranost i udobnost. Silikonska traka oko struka sprečava da se tkanina podigne i stvori jaz između gornjeg dela i šortsa, dok dinamičan dizajn preko torza čini da izgledate i osećate se sveže kada sunce zađe. Kada su performanse minimalne, aero je ključ. Kona zove.

 • Potpora posturi
 • Optimalna termoregulacija i zaštita odvrućine
 • Ergonomski, prilagođen kroj

UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE

pastedGraphic.png

 • Prati na temperaturi do 30°C
 • Ne izbeljivati
 • Ne peglati
 • Ne koristiti hemijsko čišćenje
 • Ne sušiti u sušilici

 

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRI POSTURAL AERO SS TOP M”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRI POSTURAL AERO SS TOP M”