Training-Socks-2-Pack-Blue-01.pngTraining-Socks-2-Pack-Blue-01.png

TRAINING SOCKS 2-PACK

2,380.00RSD

2,380.00RSD

Boja
This option is required
Training socks 2-pack Black Training socks 2-pack Blue Training socks 2-pack Pink
Veličina
This option is required
T1 T2 T3 T4
Clear selection
SKUd1a57e86f8bc

Opis

Nove Training čarape pružaju bolju udobnost i dolaze u pakovanju od  dva para (x2). Anatomski dizajnirane posebno za levo i desno stopalo radi boljih performansi. Vlakna su 100% higijenska i antibakterijska, sprečavaju nastanak  neugodnih mirisa i pružaju ugodan osećaj tokomć korišenja. Kompresijska vlakna su posebno tkana na medicinskim mašinama kako bi se precizno odredila gradacija kompresije. Omogućavaju dobru prokrvljenost, eliminiraju toksine, apsorbiraju udarce i smanjuju vibracije mišića. Ergonomski deo na delu stopala pokriva prste bez nabora, kompresije ili nadraživanja. UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE pastedGraphic.png
  • Prati na temperaturi do 30°C
  • Ne izbjeljivati
  • Ne peglati
  • Ne koristiti hemijsko čišćenje
  • Ne sušiti u sušilici

Nove Training čarape pružaju bolju udobnost i dolaze u pakovanju od  dva para (x2). Anatomski dizajnirane posebno za levo i desno stopalo radi boljih performansi. Vlakna su 100% higijenska i antibakterijska, sprečavaju nastanak  neugodnih mirisa i pružaju ugodan osećaj tokomć korišenja. Kompresijska vlakna su posebno tkana na medicinskim mašinama kako bi se precizno odredila gradacija kompresije. Omogućavaju dobru prokrvljenost, eliminiraju toksine, apsorbiraju udarce i smanjuju vibracije mišića. Ergonomski deo na delu stopala pokriva prste bez nabora, kompresije ili nadraživanja.

UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE

pastedGraphic.png

  • Prati na temperaturi do 30°C
  • Ne izbjeljivati
  • Ne peglati
  • Ne koristiti hemijsko čišćenje
  • Ne sušiti u sušilici

Dodatne informacije

Boja

, , ,

Veličina

, , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.