trail-postural-short-sleeves-topmanlight-blue-3.jpgtrail-postural-short-sleeves-topmanlight-blue-3.jpg

TRAIL SS TOP

11.500 RSD

11.500 RSD

Boja
This option is required
Black/Red
Veličina
This option is required
M
Clear selection
Tablica veličina

Opis

TRAIL SS TOP najpopularnija majica za trail trčanje dobija nadogradnju zahvaljujući povratnim informacijama  profesionalnih trkača i široke zajednice sportista. U skladu sa Compressport standardima,  Trail Postural SS Top vam donosi vrhunsku udobnost, ventilaciju i performanse da se popnete na vrh planina i ponovo se vratite.  Optimizovana termoregulacija i toplotna zaštita održavaju vas toplim kada je hladno i hladnim kada nije, sa „V“ mrežicom između lopatica za brzu evakuaciju viška znoja. Naša prepoznatljiva tehnologija Spin Control je utkana u tkaninu kako bi vam pomogla da ramena budu ispravljena i jezgro stabilno kada kilometri počnu da se zbrajaju. Dizajn Raglan rukava nudi optimalan raspon pokreta ramena. Integrisani pojas (Free Belt) napravljen je od elastičnog materijala za jednostavno nošenje manjih stvari poput telefona, ključeva, ergo flaska… Majica ostaje čvrsto uz telo tokom kretanja, a stvari spremljene u integrirani Freebelt ostaju na mestu i postaju lako dostupne u svakom trenutku.  
 • Postural support
 • Optimalna termoregulacija i zaštita
 • Udoban, ergonomski dizajn
UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE pastedGraphic.png
 • Prati na temperaturi do 30°C
 • Ne izbeljivati
 • Ne peglati
 • Ne koristiti hemijsko čišćenje
 • Ne sušiti u sušilici

TRAIL SS TOP najpopularnija majica za trail trčanje dobija nadogradnju zahvaljujući povratnim informacijama  profesionalnih trkača i široke zajednice sportista. U skladu sa Compressport standardima,  Trail Postural SS Top vam donosi vrhunsku udobnost, ventilaciju i performanse da se popnete na vrh planina i ponovo se vratite.  Optimizovana termoregulacija i toplotna zaštita održavaju vas toplim kada je hladno i hladnim kada nije, sa „V“ mrežicom između lopatica za brzu evakuaciju viška znoja. Naša prepoznatljiva tehnologija Spin Control je utkana u tkaninu kako bi vam pomogla da ramena budu ispravljena i jezgro stabilno kada kilometri počnu da se zbrajaju. Dizajn Raglan rukava nudi optimalan raspon pokreta ramena.

Integrisani pojas (Free Belt) napravljen je od elastičnog materijala za jednostavno nošenje manjih stvari poput telefona, ključeva, ergo flaska… Majica ostaje čvrsto uz telo tokom kretanja, a stvari spremljene u integrirani Freebelt ostaju na mestu i postaju lako dostupne u svakom trenutku.

 

 • Postural support
 • Optimalna termoregulacija i zaštita
 • Udoban, ergonomski dizajn

UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE

pastedGraphic.png

 • Prati na temperaturi do 30°C
 • Ne izbeljivati
 • Ne peglati
 • Ne koristiti hemijsko čišćenje
 • Ne sušiti u sušilici

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRAIL SS TOP”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRAIL SS TOP”