Akcija!
Thin-HeadBand-Orange.pngThin-HeadBand-Orange.png

Thin Headband On/Off

1,152.00RSD

1,152.00RSD

Boja
This option is required
bela crna crvena Fluo ljubičasta fluo narančasta Fluo roza Fluo zelena fluo žuta
Clear selection
-20%
SKU52790badf94b
Categories,

Opis

Korišćenjem hidrofobnih vlakana po jedinstvenom konceptu, ova traka omogućava balansiranje toplote između tela i okoline. Traka pruža fantasičan osećaj lakoće i komfora, a proces sušenje je 7 puta brži u poređenju sa tradicionalnom trakom. Proizvod je bešavan i udoban za nošenje. Napravljen od specijalnih hidrofobnih vlakana koja se ne natapaju vodom ili znojem. ON/OFF tehnologija omogućava balansiranje toplote između tela i okoline. Prirodna vlakna odbijaju bakterije, smanjuju mogućnost neugodnih mirisa te iritacije.

Korišćenjem hidrofobnih vlakana po jedinstvenom konceptu, ova traka omogućava balansiranje toplote između tela i okoline. Traka pruža fantasičan osećaj lakoće i komfora, a proces sušenje je 7 puta brži u poređenju sa tradicionalnom trakom.

Proizvod je bešavan i udoban za nošenje.

Napravljen od specijalnih hidrofobnih vlakana koja se ne natapaju vodom ili znojem.

ON/OFF tehnologija omogućava balansiranje toplote između tela i okoline.

Prirodna vlakna odbijaju bakterije, smanjuju mogućnost neugodnih mirisa te iritacije.

Dodatne informacije

Boja

, , , , , , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.