Akcija!
1123158-DLCR_6.png1123158-DLCR_6.png

SPEEDGOAT 5 Woman DLCR

15.519 RSD

15.519 RSD

Broj
This option is required
38 38 2/3 39 1/3 40 40 2/3 41 1/3 42
Clear selection
-20%
Categories,

Opis

SPEEDGOAT 5 su dizajnirane za tehničke trail terene. Patika donosi Vibram® Megagrip sa kramponima od 5mm protiv proklizavanja i za još bolji grip i prijanjanje uz mekano tlo. . Dinamična tekstilna komponenta oko prednjeg dela stopala daje izuzetnu udobnost i fleksibilnost kako bi kretanje prstiju ostalo nesmetano, što je karakteristika  prenesena iz Mafate Speed 3, Evo Mafate 2 i Evo Speedgoat. Jezik je dodatno dorađen i profinjen kako bi osećaj udobnosti bio identičan i na gornjem delu stopala, posebno  prema skočnom zglobu gdje jezik završava. Lakša smeša za srednji đon vam garantuje autentičnu HOKA jastučastu podršku, dobru amortizaciju i udobnost.

SPEEDGOAT 5 su dizajnirane za tehničke trail terene.

Patika donosi Vibram® Megagrip sa kramponima od 5mm protiv proklizavanja i za još bolji grip i prijanjanje uz mekano tlo. . Dinamična tekstilna komponenta oko prednjeg dela stopala daje izuzetnu udobnost i fleksibilnost kako bi kretanje prstiju ostalo nesmetano, što je karakteristika  prenesena iz Mafate Speed 3, Evo Mafate 2 i Evo Speedgoat. Jezik je dodatno dorađen i profinjen kako bi osećaj udobnosti bio identičan i na gornjem delu stopala, posebno  prema skočnom zglobu gdje jezik završava. Lakša smeša za srednji đon vam garantuje autentičnu HOKA jastučastu podršku, dobru amortizaciju i udobnost.

Dodatne informacije

Broj

38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SPEEDGOAT 5 Woman DLCR”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SPEEDGOAT 5 Woman DLCR”