SKGLAIC166_1-IZI_I_GLACIER_HAZEL_VUE1.pngSKGLAIC166_1-IZI_I_GLACIER_HAZEL_VUE1.png

IZIPIZI GLACIER Hazel

8.300 RSD

StatusNema na zalihi
Categories

Opis

Naočare idealne za ljubitelje planinarenja, snežnih sportova i modnih trendova. Dolaze sa bočnim dodatkom obloženim pamukom i 100% UV staklima 4. kategorije kako bi zaštitile oči od hladnoće, snega i intenzivne svetlosti sa vrhova planina. Zakrivljene drške su posebno dizajnirane za savršeno pristajanje. Za nošenje u gradu ili u planinama, postaće vaše nezaobilazne naočare. Sunčane naočare kategorije 4, VLT (visible light transmission) 6% Naočare će zaštiti vaše oči u sunčanim vremenskim uslovima zahvaljujući 100% UV staklima 4. kategorije, dizajniranim kako bi osigurale optimalan kontrast u planinskim uslovima. Uklonjiva bočna zaštita Bočna zaštita povećava zaštitu od intenzivne svetlosti u planinama. Ukoliko se naočare nose u okruženju s manjim intezitetom svetla, bočna zaštita se može po potrebi ukloniti. Materijal biološkog porekla Okvir naočala izrađen je od 45% organskog poliamida dobijenog iz riciniusovog ulja. Zakrivljene drške iza ušiju Zakrivljene drške omogućavaju pristajanje svim oblicima lica, za korištenje u pokretu bez ograničenja.

Naočare idealne za ljubitelje planinarenja, snežnih sportova i modnih trendova. Dolaze sa bočnim dodatkom obloženim pamukom i 100% UV staklima 4. kategorije kako bi zaštitile oči od hladnoće, snega i intenzivne svetlosti sa vrhova planina. Zakrivljene drške su posebno dizajnirane za savršeno pristajanje. Za nošenje u gradu ili u planinama, postaće vaše nezaobilazne naočare.

Sunčane naočare kategorije 4, VLT (visible light transmission) 6%
Naočare će zaštiti vaše oči u sunčanim vremenskim uslovima zahvaljujući 100% UV staklima 4. kategorije, dizajniranim kako bi osigurale optimalan kontrast u planinskim uslovima.

Uklonjiva bočna zaštita
Bočna zaštita povećava zaštitu od intenzivne svetlosti u planinama. Ukoliko se naočare nose u okruženju s manjim intezitetom svetla, bočna zaštita se može po potrebi ukloniti.

Materijal biološkog porekla
Okvir naočala izrađen je od 45% organskog poliamida dobijenog iz riciniusovog ulja.

Zakrivljene drške iza ušiju
Zakrivljene drške omogućavaju pristajanje svim oblicima lica, za korištenje u pokretu bez ograničenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IZIPIZI GLACIER Hazel”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IZIPIZI GLACIER Hazel”