compressport-armforce-arm-sleeves.jpgcompressport-armforce-arm-sleeves.jpg

ARMFORCE ARMSLEEVE

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

StatusNema na zalihi

Opis

Lagane i otporne kompresione navlake za ruke, bez šavova,za trening, trku, utakmicu ili oporavak od istih.Navlake su idealne za svaku vrstu sporta (trčanje, biciklizam, triatlon, plivanje, rukomet, fudbal,košarka…) Poboljšana oksigenacija kroz optimalnu cirkulaciju krvi čime se umanjuju pojave grčeva  I povreda. Takođe se eliminišu toksini , kao i oporavak mišića je brži Djeluju na način da stvaraju kompresiju oko cijele ruke apsorbirajući udarne “valove” na mišićima Primjenjena tehnologija izrade obezbeđuje termoregulaciju, kompresiona navlaka za ruku omogućava da tokom hladnih perioda ruka ostaje zagrijana, a tokom toplih perioda navlaka obezbeđuje hlađenje. Zahvaljujući sanitarnom tretmanu materijala, sprečeni su neprijatni mirisi izazvani fizičkim naporom kao I bakteriološka neutralnost opreme Navlake za ruke su lagane I veoma udobne.

Lagane i otporne kompresione navlake za ruke, bez šavova,za trening, trku, utakmicu ili oporavak od istih.Navlake su idealne za svaku vrstu sporta (trčanje, biciklizam, triatlon, plivanje, rukomet, fudbal,košarka…)

Poboljšana oksigenacija kroz optimalnu cirkulaciju krvi čime se umanjuju pojave grčeva  I povreda. Takođe se eliminišu toksini , kao i oporavak mišića je brži

Djeluju na način da stvaraju kompresiju oko cijele ruke apsorbirajući udarne “valove” na mišićima

Primjenjena tehnologija izrade obezbeđuje termoregulaciju, kompresiona navlaka za ruku omogućava da tokom hladnih perioda ruka ostaje zagrijana, a tokom toplih perioda navlaka obezbeđuje hlađenje.

Zahvaljujući sanitarnom tretmanu materijala, sprečeni su neprijatni mirisi izazvani fizičkim naporom kao I bakteriološka neutralnost opreme

Navlake za ruke su lagane I veoma udobne.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ARMFORCE ARMSLEEVE”

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ARMFORCE ARMSLEEVE”