3dThermoHoodie.jpg3dThermoHoodie.jpg

3D THERMO SEAMLESS HOODIE

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU12903be1b828
StatusNema na zalihi

Opis

Lagana majica s kapuljačom, bez šavova, nudi idealni balans između udobnosti, termoregulacije i tehničkih specifikacija. Odlična termalna zaštita zahvaljujuči bešavnoj 3D tehnologiji. 3D tkanje i mekani mikrofiber nude maksimalnu termoregulaciju i zaštitu u svim uslovima. Bešavno tkanje takođe omogućava svu slobodu pokreta. Sprečava iritaciju kože i trenje. Odlična za jutarnje trčanje u prohladnim jutrima ili za nošenje pre i nakon aktivnosti. Sve Compressport tehnologije objedinjene u jednoj majici za trening ili slobodno vreme.

Lagana majica s kapuljačom, bez šavova, nudi idealni balans između udobnosti, termoregulacije i tehničkih specifikacija. Odlična termalna zaštita zahvaljujuči bešavnoj 3D tehnologiji.

3D tkanje i mekani mikrofiber nude maksimalnu termoregulaciju i zaštitu u svim uslovima. Bešavno tkanje takođe omogućava svu slobodu pokreta. Sprečava iritaciju kože i trenje. Odlična za jutarnje trčanje u prohladnim jutrima ili za nošenje pre i nakon aktivnosti.

Sve Compressport tehnologije objedinjene u jednoj majici za trening ili slobodno vreme.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.