3D-Thermo-50Gr-SS-TShirt-Black.png3D-Thermo-50Gr-SS-TShirt-Black.png

3D Thermo 50Gr SS TShirt

599.00RSD

599.00RSD

Boja
This option is required
3D Thermo 50Gr SS TShirt - Black 3D Thermo 50Gr SS TShirt - White
Veličina
This option is required
S-M L-XL
Clear selection
Tablica veličina
SKU391bff3030c4
StatusNema na zalihi

Opis

Najlakša 3D thermo majica sa samo 50g dolazi u dvije varijante, sa dugim i kratkim rukavima. Izuzetno mekana i lagana, kao da nemate ništa na sebi. 3D mikrovlakna zadržavaju i reguliraju toplinu tijela, a bešavna Compressport tehnologija omogućava da tkanina ne stvara iritacije i bude ugodna na koži. Odličan prvi sloj za hladne zimske treninge i utrke ili kao zaštita tijela od sunca u ljetnim mjesecima (u bijeloj boji). Dolazi u 2 unisex veličine (S-M) i (L-XL) u crnoj i bijeloj boji.

Najlakša 3D thermo majica sa samo 50g dolazi u dvije varijante, sa dugim i kratkim rukavima. Izuzetno mekana i lagana, kao da nemate ništa na sebi. 3D mikrovlakna zadržavaju i reguliraju toplinu tijela, a bešavna Compressport tehnologija omogućava da tkanina ne stvara iritacije i bude ugodna na koži. Odličan prvi sloj za hladne zimske treninge i utrke ili kao zaštita tijela od sunca u ljetnim mjesecima (u bijeloj boji).
Dolazi u 2 unisex veličine (S-M) i (L-XL) u crnoj i bijeloj boji.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.