3D-Thermo-110Gr-LS-TShirt-Black.png3D-Thermo-110Gr-LS-TShirt-Black.png

3D Thermo 110Gr LS TShirt

759.00RSD

759.00RSD

Boja
This option is required
3D Thermo 110Gr LS TShirt - Black 3D Thermo 110Gr LS TShirt - White
Veličina
This option is required
S-M L-XL
Clear selection
Tablica veličina
SKUb4bee26cd673
StatusNema na zalihi

Opis

Razvijena u suradnji sa sportašima, 3D thermo majica sa 110g je izuzetno mekana i lagana, kao da nemate ništa na sebi. 3D mikrovlakna zadržavaju i reguliraju toplinu tijela, a bešavna Compressport tehnologija omogućava da tkanina ne stvara iritacije i bude ugodna na koži. U odnosu na 3D thermo 50g baselayer, ova majica ima izdignut ovratnik radi dodatne zaštite od vjetra i hladnoće, a tkanje je gušće i deblje kako bi zadržavanje topline bilo bolje. Odličan prvi sloj za hladne zimske treninge i utrke. Dolazi u 2 unisex veličine (S-M) i (L-XL) u crnoj i bijeloj boji.

Razvijena u suradnji sa sportašima, 3D thermo majica sa 110g je izuzetno mekana i lagana, kao da nemate ništa na sebi. 3D mikrovlakna zadržavaju i reguliraju toplinu tijela, a bešavna Compressport tehnologija omogućava da tkanina ne stvara iritacije i bude ugodna na koži. U odnosu na 3D thermo 50g baselayer, ova majica ima izdignut ovratnik radi dodatne zaštite od vjetra i hladnoće, a tkanje je gušće i deblje kako bi zadržavanje topline bilo bolje. Odličan prvi sloj za hladne zimske treninge i utrke.
Dolazi u 2 unisex veličine (S-M) i (L-XL) u crnoj i bijeloj boji.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

,

OPŠTI USLOVI PRODAJE

Prodavac je u obavezi da se roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 dana.

NAČIN PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.sportbox.rs možete platiti na dva načina: Avansno: (Direktna bankarska transakcija) Molimo Vas da ukupan iznos porudžbine uplatite na naš žiro račun u roku od 3 dana. Prilikom uplate ,kao pozv na broj, navedite broj porudžbine. Vaša porudžbina će biti isporučena kada uplata bude evidentirana na našem računu. Pouzećem: Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sportbox d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Obvezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca i da ih ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim licima. Korisnici mogu pregledati podatke koje posedujemo o njima kroz njihov račun.